Malmedy

Kerst escape game

Begin 19/12/2020
Einde 03/01/2021

SPELREGLEMENT « KERST ESCAPE GAME»

De organisator

La Fabrik, Huis van de jeugd van Malmedy

Het thema

Vind de Kerstman

De deelnameregels

• Ga tussen 19 december 2020 en 3 januari 2021 op zoek naar de Kerstman met behulp van QR-codes die overal in de stad verstopt zijn.
• Om de starten moet u de 1e QR-code ergens in de 1e helft van het park van de kathedraal vinden. Die geeft u een tip om de volgende QR-code te vinden, enzovoort.
• Benodigd materiaal: een smartphone (connecteer met 4G of gratis wifi van de stad).
• Deze activiteit is helemaal gratis

De kandidaten

Iedereen mag deelnemen aan het spel.

REGLEMENT « RECHT OP AFBEELDINGEN »

Uw deelname aan één of meerdere wedstrijden door inzending van foto’s en/of video’s houdt in dat u de organisator (RSI Malmedy) toestemming geeft om uw foto/video te delen of te reproduceren op de sociale netwerken die in het kader van deze wedstrijd(en) gebruikt worden.
Minderjarigen dienen de toestemming van hun ouders of wettelijke voogd te hebben. Vanaf het moment waarop de weergegeven persoon de leeftijd van verstand heeft bereikt, dient de minderjarige samen met zijn ouders of zijn wettelijke voogd toestemming te geven.
Van zijn kant verbindt het Syndicat d’Initiative de Malmedy zich ertoe de foto’s/ video’s voor geen enkel ander doeleinde te gebruiken dan voor het doeleinde verbonden aan de noden van de wedstrijd en ze in geen enkel geval door te geven aan derden. Het RSI wijst iedere aansprakelijkheid af voor verdeling van deze foto’s/video’s door derden.
Elke deelnemer heeft het recht om te vragen zijn afbeelding te verwijderen van de sociale netwerken. Persoonlijke gegevens (voornaam, woonplaats, leeftijd voor kinderen) mogen gedeeltelijk (bijv.: Emma – Bévercé – 7 jaar) openbaar gemaakt worden.

share
< >