Malmedy

Circuit van Spa-Francorchamps

Rondleiding

NEEM EEN KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN VAN HET MOOISTE CIRCUIT TER WERELD
Kom een kijkje nemen achter de schermen van het mooiste circuit ter wereld, samen met je gezin, vrienden, collega’s, school of vereniging.
Onze meertalige gids begeleidt je gedurende ongeveer 1 uur en 30 minuten langs de belangrijkste plekken van het circuit: de 24 Uur-paddocks en de Formule 1-paddocks, de persruimte, de commentatorcabines, het mythische podium waarop de grootste racepiloten hebben gestaan, en zelfs langs een ruimte die normaal gezien niet toegankelijk is, namelijk de racecontrole, het echte zenuwcentrum van het Circuit.
De evolutie van het Circuit, het legendarische tracé en zijn bewogen geschiedenis zullen voor jou geen geheimen meer hebben.
Meer info op http://www.spa-francorchamps.be/nl/begeleide-wandeling 

Pistedopen

DE PERFECTE ACTIVITEIT OM IEMAND (OF ZICHZELF) EEN PLEZIER TE DOEN

De pistedoop is een unieke kans om het Circuit van Spa-Francorchamps van binnenuit te ontdekken, eerst als passagier in een wedstrijdvoertuig aan de zijde van een professionele piloot, en daarna als bestuurder van de eigen wagen, in het spoor van onze Leading Car.
Meer info op http://www.spa-francorchamps.be/nl/pistedopen

Public Driving Experience

ONTDEK HET CIRCUIT VAN FRANCORCHAMPS ACHTER HET STUUR VAN UW EIGEN WAGEN!
De ‘Public Driving Experience’ is bedoeld om de piste te verkennen achter het stuur van je eigen wagen, en is voorbehouden voor de liefhebbers.
Competitiegeest is niet vereist (er wordt niet gechronometreerd), maar hoffelijkheid en respect voor alle deelnemers, ongeacht hun bekwaamheidsniveau, zijn dat wel.
De veiligheidsdienst van het circuit en de pistecommissarissen waken over de naleving hiervan.
Beleef van in je wagen de mythische legende van het mooiste circuit ter wereld.
Meer info op http://www.spa-francorchamps.be/nl/public-driving-experience

share
< >